Opstart 23. april. GRUPPEFORLØB – Hvor blev sexualitet af? – Og hvordan har den det med kærligheden?

Untitled

Kender du det?
Overgangsalderen er så småt ved at indfinde sig eller den udleves i fuld flor
– og hvor blev lysten til sex af?

Er du nysgerrig på din sexualitet og har mod på at gå på opdagelse på en stille, blid og rolig måde? Så er denne workshopmåske noget for dig. Vi vil arbejde med kærligheden og sexualiteten og opleve eller genopleve disse enorme ressourcer,som er i vores indre.

Måske er lysten forsvundet – måske har den blot forandret sig og har brug for at blive udlevet på en ny måde? Eller også har den aldrig rigtig fået lov at være der?

Hvordan vil det foregå?
Metoderne, jeg anvender, er Opstillingsarbejde og Mindfulness. Opstillingsarbejde er en nænsom måde at kigge på ens indre liv og relationen til sig selv. En metoder, der giver os mulighed for at kigge bag de barriere, som vi stiller op for os selv eller som vi ubevidst bærer rundt på – og som forhindrer os i at leve det liv, vi gerne vil leve.

Gruppeforløb
Jeg starter et gruppeforløb op med 10-12 kvinder. Workshoppen er meget proces- og oplevelsesorienteret. Vi vil arbejde med mindre og større opstillinger – og alle der ønsker det, vil få deres egen opstilling på under forløbet.

Dato
Workshoppen løber over 2 onsdag aftener og 2 lørdage.
Onsdag 23/4 og onsdag 30/4. Begge aftener fra kl. 19.00 til kl. 22.00.
Lørdag 3/5 og lørdag den 24/5. Begge dage kl. 10.00 til kl. 17.00.

Sted
Workshoppen finder sted i København.

Pris og tilmelding
kr. 2.450,- . Send en mail til lotte.srairi@gmail.com – og ring gerne på 40 35 68 70, hvis du har spørgsmål.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lottesrairi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399