Opstart 7. maj GRUPPEFORLØB – Lever du et liv med kroniske kropssymptomer eller sygdom?


Så er Familie- og Systemisk opstilling en metode
til at skabe forandring, forståelse og healing

Forringelse af livskvalitet
Kroniske smerter som hovedpine, spændinger, sygdomme osv. – ofte forstår vi ikke, hvorfor de dukker op eller hvad vi skal gøre ved dem.

Vores kropssymptomer og kroniske sygdomme er ofte et signal
Vores krop reagerer på, at der er noget vi skal have kigget på i vores liv, og jo mere vi fortrænger at lytte til os selv, jo stærkere og vedholdende bliver vores symptomer.

Du kan påvirke healingen
Familie- og Systemisk opstilling er en metode til at udforske psykiske symptomer, som vi er ude af stand til at ryste sig af os eller forstå – og tilhører disse symptomer egentlig dig, eller er de en del af dit ”familiesystem”, hvor der måske ligger uforløste traumatiske hændelser eller uerkendte familiehemmeligheder, hvis effekt udspiller sig i dit liv.
Denne effekt fortsætter i generationer og ud i fremtiden. Og venter på at en healing finder sted. En healing, som du kan være med til skabe og ændre for den næste generation.

Hvordan foregår det?
Metoderne jeg anvender, er bl.a. Opstillingsarbejde og Mindfulness. Opstillingsarbejde er en nænsom måde at kigge på ens indre liv og tidligere generationers dynamikker. En metoder, der giver os mulighed for at kigge på de mønstre, vi er ubevidste om – og forhindre os i at leve det liv, vi gerne vil leve.

Gruppeforløb
Jeg starter et gruppeforløb op med 10-12 personer. På workshoppen vil vi arbejde proces- og oplevelsesorienteret. Vi vil arbejde med mindre og større opstillinger – og alle der ønsker det, vil få deres egen opstilling på under forløbet.

Dato
Forløbet løber over 1 søndag og 4 onsdage.
Onsdag 7/5: 18.30 – 22.00 + Søndag 11/5: 10.00 – 17.00
Onsdag 21/5: 18.30 – 22.00 + Onsdag 28/5: 18.30 – 22.00 + Onsdag 4/6: 18.30 – 22.00

Sted
Kurset finder sted i København.

Pris og tilmelding
kr. 2.450,- . Send en mail til lotte.srairi@gmail.com – og ring gerne på 40 35 68 70, hvis du har spørgsmål.

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lottesrairi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399