26./27. april – WEEKEND WORKSHOP FAMILIEOPSTILLING

Weekend Workshop i Familieopstillinger i København den 26. og 27. april 2014

Er du nysgerrig på personlig udvikling?

Gennem processen på workshoppen får du mulighed for at arbejde med din problemstilling, at bryde mønstre, slippe gamle byrder og arbejde med svære relationer.

Vi tager udgangspunkt i Family Constellation eller som det hedder på dansk “Familieopstillinger” baseret på Bert Hellingers arbejde. Familie- og Systemiske opstillinger er en psykoterapeutisk proces ud fra en fænomenologisk og systemisk tankegang. Det er en meget dyb, nænsom og samtidig direkte måde at arbejde på.

Hvordan foregår workshoppen?
På denne workshop er der et max deltagerantal på 12 personer, hvor deltagerne har mulighed for at arbejde med personlige temaer. De andre deltagere repræsenterer forskellige familiemedlemmer eller andre relationer i forhold til det valgte tema. I løbet af weekenden vil alle deltagere få mulighed for at arbejde med et tema i gruppen. Og selv når du ikke har dit eget tema på, vil du som deltager være en del af processen og på den måde også få et personligt udbytte.

Pris:
Weekend workshop kr. 1.000,- ved tilmelding og betaling senest 1. april 2014. Herefter er prisen kr. 1.250,-
Betaling skal ske ved tilmelding og din plads er først reserveret, når vi har modtaget din indbetaling.

Du forpligter dig til at deltage på begge dage i weekenden, da det er en samlet gruppeproces, hvor det er vigtig, at tilliden i gruppen og gruppeenergien bevares i hele weekendforløbet.

Send en mail til Lotte eller Matthias med navn, adresse, telefonnummer og indbetal beløbet på reg.nr. 3140 konto nr. 3140774006.

Dato og tidspunkt for workshoppen:
Lørdag 26. april kl. 10.00 – ca. 17.30
Søndag 27. april kl. 10.00 – ca. 17.30

Lokalitet:
Et sted i Københavns området som oplyses senere.

Facilitator: Lotte og Matthias

Kontaktpersoner:
Matthias: matthias@livetsfodspor.dk, mobil 21 26 11 20, www.livetsfodspor.dk
Lotte: lotte.srairi@gmail.com, mobil 40 35 68 70, www.lottesrairi.dk

Tilmeld dig vores gruppe ”Familieopstillinger – Workshops” på Facebook, så får du nyheder og info om workshops: https://www.facebook.com/groups/213432112028041/

Hvis du hellere vil på vores mailingliste, så send en mail til matthias@livetsfodspor.dk

Postkort.forside


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lottesrairi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399