Hvad er Familie- Systemisk og Organisationsopstilling

Opstillingsmetoden er en systemisk metode, som oprindeligt er udviklet af den tyske læge og terapeut Bert Hellinger. Metoden videreudvikles løbende og i dag er der også andre terapeuter, som bidrager med nye og kreative vinkler og tilgange.

Opstillingsmetoden er især udbredt og brugt i Tyskland og i mange af de spansktalende lande.

Metoden er et procesværktøj og er en anderledes og dynamisk måde at arbejde med vores udfordringer i livet på. Opstilling bruges i mange forforskellige kontekster og med dybe og vedvarende forandringer, så vi kommer derhen i livet med os selv eller vores virksomhed, som vi ønsker os, eksempelvis:

  • i et coaching forløb – for at kigge på mål og hvad der forhindrer os i at komme derhen, få afklaret indre dilemmaer og konflikter
  • i et terapi forløb – til afdækning af egne og familiens mønstrer, uafklarede følelser i forhold til familien, forsoning af sin egen historie, se på kropssymptomer, sygdomme, hjælp til afklaring i parforholdet, sammenbragte familier osv.
  • i virksomheder – til at afdække skjulte dynamikker i fastlåste situationer, se på virksomhedens mål og visioner, konflikthåndtering, supervision osv.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lottesrairi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399