Lotte Srairi

Jeg har arbejdet som psykoterapeut og coach i egen praksis siden 2005. Jeg arbejder både med individuelle klienter og par. Herudover tilbyder jeg familierådgivning, konflikthåndtering, relationsterapi samt supervison.

Jeg afholder også workshops i familieopstilling, som løbende bliver slået op på min hjemmeside.

Til virksomheder tilbyder jeg coaching, stresshåndtering og supervision.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening samt ID Psykoterapeutforeningen og opfylder Socialministeriets retningslinier for praktiserende psykoterapeuter om at være medlem af en forening med et etisk regelsæt samt et klageorgan for forbrugeren.

Tidligere i min professionelle karriere har jeg beskæftiget mig med salg og marketing – hvoraf de 20 år var som projektleder på reklamebureauer.

Min uddannelsesmæssige baggrund inden for coaching, psykoterapi og opstilling:

Coach

▪ 2 årige  ID Coach uddannelse, ID Academy v/Ole Vadum Dahl. Certificeret i 2006

▪ 1 årige Gruppefacilitator/proceskonsulent uddannelse, ID Academy v/Ole Vadum Dahl.              Certificeret i 2008

Psykoterapeut

▪ 4-årige ID Psykoterapeut uddannelse, ID Academy v/Ole Vadum Dahl. Certificeret i 2008

ID Academy er igen i 2013 blevet evalueret efter de tværministerielle kvalitetskriterier for
private psykoterapeut uddannelser.

Familieopstilling, Organistationsopstilling og Systemisk opstilling

▪ 1 1/2 årig  uddannelse som facilitator inden for Familie- Organisations- og Systemisk            opstilling, Human Vision v/Liv Dhanyo Thommesen. Certificeret i 2009

▪ Efterfølgende 3-årigt træningsforløb med undervisning af anerkendte udenlandske               facilitatorer som: Ursula Franke, Tom Bryson, Albrecht Mahr, Sneh Schnabel, Stephan           Hausner), 2009 – 2012

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lottesrairi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399