Stress

Har du problemer med stress, eller vil du undgå stress?

Er du bekymret over, om du lider af stress?

Du har måske problemer med stress, hvis du genkender flere af de her små stresssymptomer. Du

  • bliver let irriteret
  • føler intet overskud
  • hører ikke rigtigt efter
  • kan ikke sove
  • har svært ved at huske
  • er trist eller ligefrem deprimeret

Alle disse symptomer kan være tegn på stress, og det er vigtigt, at du er meget opmærksom på, hvor tit du har symptomerne og over hvor lang tid. For når du først er ramt af stress, kan du let være så påvirket af tilstanden, at du helt holder op med at registrere tegnene på stress, mens du føler, at du render hurtigere og hurtigere for at nå det hele.

Og til den tid er det desværre for sent.

Fang symptomerne på stress

Hvis du ikke tager advarselstegnene seriøst, risikerer du i stedet at få fysiske symptomer på stress, og de kan i værste fald blive kroniske.

Folk, der for alvor går ned med stress, kan opleve mavesår, forhøjet blodtryk eller smerter i hele kroppen så som spændingshovedpine eller ondt i maven. Derfor er det vigtigt, at du kommer i behandling så tidligt som muligt. Jo længere tid du går med ubehandlet stress, jo længere tid tager det for dig at komme tilbage til dit vante liv.

Få hjælp mod stress

Uanset om du mærker de første symptomer på stress og udbrændthed, eller du måske er sygemeldt fra din arbejdsplads på grund af stress, kan jeg hjælpe dig tilbage til et liv i harmoni igen.

Hos mig får du konkrete redskaber til igen at mærke dig selv og dine egne behov og grænser, for at du kan komme i balance med dig selv, både i familien og på arbejdspladsen. Sammen ser vi på, hvordan du forebygger at blive ramt af stress igen i fremtiden.

Du er meget velkommen til at ringe på 40 35 68 70 eller sende en mail (link til mail) for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lottesrairi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399