Terapi

Hvorfor gå i terapi?

Vi møder alle små og store udfordringer i dagligdagen, der gør, at vi i perioder mister energien, balancen, lysten og troen på livet.

Nogle af os går måske rundt med en længsel efter at udleve det ”som vi kan mærke er i os”, men som vi ikke får levet ud. Andre oplever, at de igen og igen støder ind i de samme problematikker i parforholdet, med familien, på arbejdet eller med sig selv. Måske har vi konstant en følelse af ikke at være ”god nok”. Eller vi har oplevet svigt og store skuffelser, som stadig præger os. Måske har du mistet et menneske, der stod dig meget nær og har brug for hjælp til at bearbejde den sorg, der følger med at have elsket eller holdt meget af et andet menneske. Nogle bærer rundt på ubearbejdede traumer, der påvirker deres krop og sjæl, og kan ende med at gøre os syge. Måske er vi stresset og har brug for et frirum, hvor vi giver os selv lov til at mærke efter, hvordan vi egentlig har det, opdage eller genopdage egne behov, værdier og ønsker til livet. Eller vi er triste, deprimeret, har ondt i kroppen og har det rigtig skidt.

Hvis det er tilfældet for dig og du ønsker hjælp og støtte til at holde fast eller genvinde glæden ved livet og nuet, så er et psykoterapeutisk forløb måske noget for dig.

Hvis du står midt i en krise eller i en svær og uoverskuelig situation i dit liv, kan det være vanskeligt selv at finde sin vej ud af det og derfor kan et møde med en psykoterapeut hjælpe dig til at komme igennem problemstillingen på en nænsom og omsorgsfuld måde.

At henvende sig til en psykoterapeut kan være første skridt på vejen til at genvinde energien, balancen, lysten og troen på livet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lottesrairi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399